Managed Servers

Is een Shared Hosting te beperkt voor uw behoeften? Wordt uw website te groot voor shared hosting?

Dan kan u een Virtule Server overwegen. U beschikt dan over een eigen server zonder dat u zelf een server moet aankopen.

vps-server-img

Keuze van Operating System

U kiest zelf het OS waar u het meest mee vertrouwd ben en richt dit in zoals u zelf wil. Wij bieden CentOS, Debian en Ubuntu LTS aan als Linux Dsitributies.

ubuntu logo
centos logo
debian logo

Fully Managed

Wij bieden enkel virtuele servers aan die wij volledig zelf beheren. Wij installeren uw server(s) met het besturingssysteem naar uw keuze en configureren de basis volgens onze standaarden zodat uw server de nodige security settings heeft. Verder voorzien wij voor u de updates van het besturingssysteem en voeren wij kritische security patches zo snel als mogelijk uit.

De applicatie die u wil gaan deployen op deze infrastructuur kan u ofwel zelf beheren of u kan dit ook aan ons overlaten. Dit hangt natuurlijk af van de complexiteit.

Technische gegevens

Onze Virtuele machines draaien op een cloud-platform die door een 3e partij beheerd wordt en op de correcte werking toeziet. Hierdoor is het mogelijk om zowel virtuele servers in Europa als in Noord-Amerika te voorzien.